Welkom op de website van Webradio Atlantis

Welkom op de website van het oude radio Atlantis te Zandvliet. Wij zenden anno nu uit onder de naam 'Webradio Atlantis'.  U kan ons ook vinden op facebook en met ons chatten: Zoek op "Webradio Atlantis". Terwijl u chat of andere bezigheden doet, kunt u tegelijkertijd ons live beluisteren door op de volgende link te klikken.  Stream 1 of Stream 2 of op een van de knoppen in de linkerkolom onder "Luister live".

De Programmamakers :

 

DJ Fred de Kraker :

Fred de Kraker is radioman in hart en nieren en oprichter van het destijds zeer populaire Atlantis te Zandvliet en nu, na een rondzwerving van enige jaren, de stuwende kracht van Radio Atlantis.

 

Mail Fred         

 

DJ Caroline :

Caroline heeft het radio maken nog maar net ontdekt en stort zich met veel overgave op haar programma 'De Caroline show' en natuurlijk zorgt zij samen met Fred, iedere zaterdagavond, voor een flinke dosis gezelligheid op de webradio.

 

Mail Caroline         

 

DJ Patrick Derby :

DJ Patrick Derby, kent reeds jaren het klappen van de zweep. Hij is in het Radio Atlantis team een onmisbare schakel! Hij staat binnen de radiovereniging in voor het regisseren, monteren en vlotte afhandeling van SARA spots tot en met programmatunes en allerlei jingles! Waar zijn warme en aangename stem en professionele deskundigheid grote troeven zijn! Bovendien blijft hij ook met zijn radiostudio in Lier, een volwaardige speler binnen de Radio Atlantis ploeg, steeds klaar om in te springen “live” of “non stop” binnen de Atlantis programmatie!.

Mail Patrick Derby         

 

DJ Snelle Annie :

Snelle Annie houdt van muziek en contact met mensen. Als luisteraar van Radio Atlantis luisterde ze alle dagen. Toen zei ze nog, "dat zou ik niet kunnen", maar na een gesprek met dj Willem rolde ze erin, eerst als chat assistente en nu draait ze zelf met haar vriendin Turbo Carine het gevarieerd totaal programma "De Patrijspoort" dat iedere dinsdag te beluisteren is van 12:00 tot 18:00 uur. Groeten en verzoeken zijn altijd welkom via e-mail van dj Willem, onderstaande link of op de chat.

Mail Snelle Annie         

 

DJ Turbo Carine :

Turbo Carine fervent luisteraar, zoals haar vriendin Snelle Annie, en tevens Lid Van de Landelijke Groep "De Cartouche" zag het ook eerst niet zo zitten. Dj Willem heeft haar dan toch kunnen overtuigen en zo zit ze nu ook aan de knopjes en aan de chat. Ze bezorgt zo via Radio Atlantis Int. de luisteraars fijne en leuke muziek tot in hun huiskamer. Zij presenteert samen met Snelle Annie iedere dinsdag van 12:00 tot 18:00 uur "De Patrijspoort" vanuit Studio Temse.

Mail Turbo Carine         

 

DJ Miss Lola :

Annie is in hart en ziel "Atlantis minded" Reeds lang overwoog ze de stap naar een "actieve" medewerking op ons bootje. Zij koos voor de radionaam "Miss Lola" Op muzikaal vlak, is ze niet onwetend, want muziek - vooral uit de jaren 50 tot 85" heeft geen geheimen voor haar. Haar sympathieke verschijning, haar steeds opgeruimd humeur, en haar vriendschappelijke warmte, is zeker een grote aanwinst voor Radio Atlantis!

Mail Miss Lola         

 

DJ Ivannov :

15 jaar geleden ging de liefde voor de muziek zover dat ik begonnen ben als dj op huwelijks- en familiefeesten tot ik Radio Atlantis en de dj's leerde kennen. Daarom wil ik me ook inzetten om op de radio uit te zenden en zo in de huiskamers te komen met mijn toffe jukebox muziek. Er zal misschien wel eens een storm opkomen, maar wees gerust, ons zend scheepje zal niet zinken. Ik blijf me inzetten samen met de andere dj's en medewerkers.

Mail Ivannov         

 

DJ Remy :

Als enthousiaste luisteraar van Radio Atlantis Int. engageert ik zich nu ook binnen de ploeg van Radio Atlantis. Samen met mijn assistent Cor, zal je deze sympathieke radiovriend regelmatig kunnen beluisteren vanuit de nieuwe studio uit de Antwerpse Noorderpolder. Met mijn stem en menselijke interesse, zullen ongetwijfeld bijdragen tot een verrijking van onze programma’s en de versteviging van de banden tussen onze zender en de luisteraars!

Mail Remy         

 

DJ Lady Jane :

Toen ik 16 jaar was leerde ik vrije radio kennen via mijn  broer, met zijn eigen station Marina en later Radio Atlantis te Gent. Tot in 1987 heb ik in Oostende een eigen zender, Radio Tornado, gehad en was ik later medewerkster bij ’t Visschertje en Radio Romantica. Na verschillende jaren inactiviteit heb ik  een eigen programma gepresenteerd bij Radio Atlantis. Na stopzetting ben ik begonnen met een eigen Webradio gedurende 1½ jaar en ben nu teruggekeerd waar het begonnen is als presentator bij Radio Atlantis.

Mail Lady Jane         

 

DJ Tarzoon :

De microbe voor muziek en het presenteren heb ik van vrouwtje Lady Jane. Na 2 jaar ervaring als assistent-presentator zette ik de stap als volwaardig DJ. Ik heb 1½ jaar gepresenteerd, met eigen programma’s, bij de eigen (familie)webradio. Na stopzetting een korte inactiviteit herbegonnen bij Radio Atlantis. De muziekgenres die ik wil brengen zijn afwisselend pop, lichte rock, country, oldies, sfeer en dansmuziek. Door mijn keuze van muziek probeer ik een goede sfeer op te bouwen bij de luisteraars.

Mail Tarzoon         

 

DJ Aida :

DJ Aida was vroeger een fervent luisteraar van vrije radio en is onder dezelfde naam actief als vrij artiest/muziekproducer sinds 1994. De stap van vrij artiest naar vrije radio werd dan ook snel gelegd. Als nieuweling in de vrije radiowereld combineert hij onbekendere muziek uit alle tijden samen met de hits van toen en nu op vaak een eigenwijze manier. Vandaar ook dat hij samen met sloeberke de bijnaam "de exotische vogels" krijgt

Mail Aida         

 

DJ Sloeberke :

Voor Dj Sloeberke begon alles als luisteraar van Radio Atlantis en nu spits ik me toe als presentator. Terwijl Aida de knoppen bedient leg ik me meer toe op de presentatie van de programma's "De Ijsbreker", "De Kombuis" en het "Ankerslot" van studio Ruiselede. Ook zorg ik vaak voor de grappige noot in onze programma's of ben ik de bedenker van vaak originele tintjes in de presentatie.
 

Mail Sloeberke         

 

DJ Gerrit :

Ik ben Gerrit en mijn dj naam is dj Babbelaar. Ik ben geboren te Tienen en de jongste van 6. Ik ben de enige die met muziek bezig is. Toen ik 16 jaar was deed ik mijn eerste radio ervaring op. Een uur per week werd al gauw zes uur. De radio ging over naar non-stop muziek dag en nacht. Dank zij Radio Atlantis kan ik het weer waarmaken radio te maken. Familie radio met muziek waar jij van houdt samen met cj Annick en dj Babbelaar.

   Mail Gerrit         

 

DJ Peter Pan :

Peter Storms is de naam, jullie kennen mij als Peter Pan op radio Atlantis! Samen met Big Mama en Stafke den Draaier” bouw ik een” radiofeestje” vanuit Studio 9. In alle vrijheid radioprogramma’s maken en presenteren bij Radio Atlantis, speciaal voor jullie, vind ik gewoon tof.

 

Mail Peter Pan         

 

DJ Big Mama :

Officieel heet ik Jeanine. Als huisvrouw kreeg ik het “vrije radio virus” te pakken en laat ik het nooit meer los! bij Radio Atlantis ben ik bekend als “Big Mama”, samen met Stafke den Draaier en Peter Pan, verzorg ik programma’s vanuit studio 5. Piraat, paraat met een lach, een zwans en een mooie plaat!

Mail Big Mama         

 

Dj Stafke den Draaier :

Mijn naam Stafke zal jullie niet veel vertellen, maar als “Stafke den Draaier”, ken je me zeker wel! “Draaien” werd er langzaam en zeker ingelepeld! Ik heb “het “ te pakken en laat “het” niet meer los! Samen met Big Mama en Peter Pan kom ik jullie huiskamer binnen vanuit “Studio 5”.

 

Mail Stafke         

 

DJ Rambo :

Als Pascal vermeersch, 44 jaar en van Oostende, ben ik beter gekend als Dj Rambo op Radio Atlantis. Mijn passie is altijd al hobbyfotograaf, dj geweest. Als jarenlange trouwe luisteraar van Radio Atlantis, kreeg ik de kans om als radio presentator en radio “huisfotograaf” bij de bemanning van Radio Atlantis te komen.

 

Mail Pascal         

 

DJ Lady Kitty :

Mijn naam is Maddy en mijn dj naam is Lady Kitty. Ik ben de partner van Dj Rambo en wij wonen in Oostende. Mijn hobby's zijn muziek en met pc bezig zijn. Ik heb 2 prachtige kleinkinderen: Sofie en Selena. Het zijn mijn kapoentjes. We maken vooral reclame voor de Radio Atlantis aan de zee.

 

Mail Lady Kitty         

 

DJ Francoise :

Ik luister naar de Radio naam Dj Francoise. Radio Atlantis heeft me helemaal gecharmeerd, ik ben dan ook heel blij tot deze "bemanning" te horen! Radio maken doe ik met hart en ziel en ik hoop dit nog lang bij Radio Atlantis te kunnen doen. Ik treed trouwens ook op als zangeres waar ik graag nummertjes van Edith Piaf breng! Franse nummers spreken me enorm aan, zonder daarbij de prachtige Nederlandstalige en andere muziek te vergeten!

Mail Dj Francoise         

 

Dj Elsy :

 

 

Mail Dj Elsy         

 

Radio Atlantis Vriendenkring :

   
 

De medewerkers :

 :

 

        

 

Mon van Mol:

Atlantis' hoop in bange dagen.
De man van de techniek in de studio's.
Webmaster van dienst.

 

 

 

Mail Mon         

 

 

ln Memoriam Dj Willem:

Met het heengaan van Willem, verliest Radio Atlantis, niet alleen een bijzonder loyale medewerker, maar verliezen onze medewerkers ook een zeer goede vriend. Het is dankzij de grote inzet van Willem dat na de novemberstorm 2010, de programmatie gegarandeerd bleef. Het verder bestaan van Radio Atlantis verzekerd en de Radio Atlantis Vriendenkring een betekenisvolle organisatie werd.Zijn geloof in onze familieradio Atlantis en haar vriendenkring was grenzeloos en de plannen voor en met onze radio legio. Wij zullen hem hiervoor steeds dankbaar zijn en hij zal steeds in onze gedachten en ons hart blijven leven.