Welkom op de website van Webradio Atlantis

Welkom op de website van het oude radio Atlantis te Zandvliet. Wij zenden anno nu uit onder de naam 'Webradio Atlantis'.  U kan ons ook vinden op facebook en met ons chatten: Zoek op "Webradio Atlantis". Terwijl u chat of andere bezigheden doet, kunt u tegelijkertijd ons live beluisteren door op de volgende link te klikken.  Stream 1 of Stream 2 of op een van de knoppen in de linkerkolom onder "Luister live".

Vriendenkring :

 

Radio Atlantis Int door de jaren heen :

Zomerfeest 2016

Zomerfeest 2014

 

Rockin Horse en Radio Atlantis:

CD van de vrienden van Radio Atlantis Internationaal Rockin Horse!

In 1978 opgericht, met de bedoeling van "echte" rock 'n roll te brengen; Chuck Berry, Buddy Holly, Jerry Lee, enz. De covers van de legendarische "Shadows", bleken echter het meest succes te hebben; er volgden zelfs 2 optredens in de TV reeks "Langs de kade" (toenmalige BRT) Er werd een eerste CD opgenomen en de groep besloot om enkel nog instrumentale gitaarmuziek te brengen, met natuurlijk vooral Shadows nummers. Verder ook eigen composities, enkele songs van Cliff en een r "n" r klassiekers

Contactadres: Annie Rombouts Brazilianenstraat 6 - 240 Antwerpen - Zandvliet. Tel (0032) 03 568 80 49 of gsm 0497/54 28 70 e-mail be.boop @ mobistar.be.

Je kan nu ook de prachtige CD's SHADES OF BLUE en/of EVERYHOME SHOULD HAVE ONE bestellen via Radio Atlantis voor de democratische prijs van € 12,50 per stuk! Dit kan door dit of een veelvoud van dit bedrag te storten op 111-3217968-87 met vermelding "CD Rockin Horse en gewenste titel(s)' en je naam en adres!

 

 

Radio Atlantis "Vriendenkring" :

Radio Atlantis Vriendenkring gaat van start! In het verleden kregen we talloze vragen van onze luisteraars of ze geen lid konden worden "van Radio Atlantis". Vanaf nu is het zover!

Voor slechts 10 euro per persoon en per jaar ben je lid van Radio Atlantis Vriendenkring!

En voor 25 euro ben je Erelid van Radio Atlantis !

U ontvangt een persoonlijk lidkaart!

Deze vriendenkring, die beloofd aan dynamiek niet te kort te komen kan je bereiken op het volgend e-mail adres; fred @ webradioatlantis.be. De bedoeling is ondermeer activiteiten voor, door en met Radio Atlantis Vriendenkring leden te maken en te beleven. Verder zal deze prachtige vriendenkring uiteraard Radio Atlantis Internationaal bekender maken! Dit is nodig om het spreekwoordelijk schip "in de vaart te houden" en nog meer zendtijd te krijgen!

Aarzel niet langer en wordt lid van onze familie radio !

Stort vandaag nog je lidgeld. IBAN: BE10 1030 2443 7604
BIC: NICABEBB
.

Vergeet niet bij te vermelden "lid Radio Atlantis Vriendenkring" en de naam.

Alvast "welkom aan boord"!

Ben je van plan om lid te worden, laat het ons weten via e-mail info @ webradioatlantis.be.

Maar! En dit is even belangrijk! Als je om welke reden ook, geen lid wilt worden van Radio Atlantis Vriendenkring blijf je voor Radio Atlantis even welkom en belangrijk als luisteraar!